dimecres, 24 de març del 2010

Éxit en la projecció del documental FLOW

El passat dilluns 22 de març, dins el marc del dia mundial de l'aigua, ESF-Lleida va organitzar el passi del documental FLOW (For Love of water),  simultàniament amb altres 18 ciutats de Catalunya i Espanya.
En Jordi Matute, d'ESF Lleida, va comentar al public l'esperit del documental així com l'ocasió per la que es projectava simultàniament en 18 poblacions de l'estat: el Dia Mundial de l'Aigua. També va fer alguna pinzellada sobre el projecte de El Salvador al que donem suport des de Lleida.
A la projecció van assisitir una cinquantena de persones que van aplaudir al finalitzar la projecció. No es va obrir torn de comentaris donada l'hora però sí es van poder captar alguns comentaris a títol particular sobre la força de l'acció individual i que, de fet, no és que el documental descubreixi res de nou però si ratifica que segueixen existint els mateixos problemes.
Si us vau perdre la projecció o voleu més informació sobre aquest documental tan guardonat, us deixem el link a la seva pàgina oficial: http://www.flowthefilm.com/