dimecres, 3 de febrer de 2010

EL SEBASTIÀ ARRIBA A EL SALVADOR!

El nostre company del grup de Lleida, el Sebastià Camarasa, acaba d’arribar a el Salvador després d’una llarga ruta per centre-Amèrica. S’integrarà a el grup d’ESF el Salvador per un període de 3 mesos dins del marc del Programa per al Coneixement de Realitat (PCR), que impulsa ESF i que serveix per a que el joves estudiants o enginyers puguin veure la realitat dels països del sud i col·laborar en la feina que la organització hi porta a terme.

El treball del Sebastià es centrarà en la zona del Salvador que segueix el grup de Lleida, es a dir el departament de La Paz, concretament una de les seves primeres feines consistirà en l’aixecament de dades de 3 municipis formats per 25 comunitats per a poder avaluar les seves alternatives d’abastaments d’aigua: el municipi de San Pedro Nonualco, amb 10 comunitats, el municipi de Santa Maria Ostuma, amb 11 comunitats i el municipi de Mercedes la Ceiba amb 4 comunitats.

Properament us anirem informant d’aquesta tasca i la feina social que porta associada, així com el tractament de les dades, els resultats, la execució, etc... així com el dia a dia del Sebastià en un país tant diferent com es El Salvador.